Autor xlr
Danas vozio starog/jaceg Xceeda 1.5 AT, GT line. Drugog nisu imali za testnu, pa ajde. Auto ide lijepo, ne boba se previse, nizi je nego bi covjek rekao. Nemam iskustva s automaticima, mjenjac je sporiji i forsira voznju u 7. na 1500 okr. Osjeti se i onaj Kia karakteristicni "lag" kod startanja kada gas treba stisnuti 50+% da bi auto uopce krenuo s mjesta. Kad krene onda krene fino. Sasvim dobar auto, tih do 100-110, vozi se ko igracka. Automatik nije do sad bio moj djir, valjda bi se i na to naviknuo. Motor stvarno lijepo vuce i zao mi je ko psu sto sam popusio tu priliku.
Captura bi trebao provozati u ponedjeljak. Ne proizvode se vise, dolazi novi cjenik i facelift. Lageri su mrsavi, ali barem ima nesto techno opreme sa tce 140 KS MT ili AT. Dojam? Sjedala izgledaju super udobno (kombo tkanina i koza okolo). Ali ono sto me iznenadilo je mjesta u kabini. Definitivno najvise mjesta za noge kad netko sjedi iza mene. Pomicna zadnja klupa je top jednom kad zena ne bude sjedila iza s djetetom. Gepek je ok kad se skine podnica. Djeluje mi nekako kratak u duzinu, trebam provjeriti. Materijali su premium plastika hehe. Nije neka drama od filinga. Sad kad ste se svi posrali po S-crossu poceo sam i ja pipati aute. Rucica mjenjaca je bozemesacuvaj. Skoro pa bi dao 2 soma eura razlike za AT, samo da je ne diram. Sve u svemu, djeluje veci auto od Xceeda, mislim da je tu negdje kao i S-cross. Definitino ima malo vise mjesta za noge zbog "rupa" za koljena u prednjim sjedalima naspram S-crossa. Captur nema rucke za uhvatiti se, one na krovu iznad vrata. Nema ni u doplati. Ful cudno izgleda auto bez toga.
Nebilo mi mrsko, otisao pogledati i Kugu, ST-line. Ipak mi djeluje manji u kabini (i to nije zbog crnog neba). Manje mjesta za noge iza, manje mjesta za glavu iza. Sjedala izgledaju sportskije, bolje me uhvate. Ipak mi se ne svidja ona mekana gornja polica prtljaznica koja se automatski dize sa gepekom. Nema funkcije, ne mozes nis staviti na nju dok recimo kopas po gepeku. Svaka im cast za ono korito u gepeku, tamo se da svasta sloziti. Ne znam koliko je prakticno u praksi, valjda se nadje neka primjena. Kuga nije za mene, na lageru nema nista slicno opremi koju bi ja, i bojim se da mi nece odgovarati motor. Pored nekako manjeg prostora.
Idemo dalje! Zasad je S-cross i Captur tu negdje u djiru. Jebe me i to sto o Suzukiju malo pricaju o problemima (a dosta se prodaje). Za Captura sam vec svasta procitao, najcesce neki problemi oko ovjesa.
Ni na jednom nisam cackao infotainment, tu bi se mozda mogao razocarati...
Takodjer S-cross nema neke djidje koje sam se naviknuo ili sam mislio da su postale stsndard - automatsko dizanje/spustanje svih prozora jednim klikom na tipku na vratima, elektricno preklopivi retrovizori kod zakljucavanja. Zbog toga se ni prozori ne daju zatvoriti kod zakljucavanja auta. Kratka led svjetla su mu, kazu, prekratko odrezana i ima.automatsku nivelaciju pa se to ne da izkompenzirati (smeta na autoputu).
Captur vidim ima automatske prozore. Se daju prozori zatvoriti (ili cak otvoriti) preko kljuca? Kakva su mu svjetla? Vam fale maglenke ikad?
|