Romobilija,
kroz koji je proslo MS-ova ohohoho.
Vidio sam na videu Vortexa, neki dan, cudis se kad ti covjek veli da je MS preuzeo u Segway, a istu stvar napisah pije pola godine ili vise. Svejedno mi je kako je slozen, svejedno mi je cak i koja je marka, nista ne bih uzimao od firme/servisa koji s romobilima ima tako ruznu kronologiju servisne povijesti. Od ljudi koji su isli tuziti, do ljudi koji su nadomak garancije cekali povrat, do prijasnjih fabula s dijelovima. Mozda se za desetak godina poprave, ali za sada nemaju puno kredita za povjerenje kod mene.
Vazo da te sluzi i da si zadovoljan.
Samo, nemoj slucajno se u MS-u hvaliti svojim video kanalom, jer oni su odbijali garancije za stvari s kojima korisnici veze nisu imali cinjenjem, nitko ti ne bi olako privhatio da ga vozis po Sljemenu na nacin na koji si snimao, jer za to nisu sklopljeni. Koliko god ti volio tako voziti.
Da ne pricam, da nekoga pitas za testiranje, zamisli da si Nino koji ima IT firmu, prodaje (recimo) dvije ili tri marke romobila, a ti mu veli - Nino, htio bih testirati koji model na Sljemenskoj adrenalinskoj voznji, vjerujes da bi ti ijedan diler ustupio romobil?
...