Ima jedna jos bolja. Koristan/korisna je kao semafori u GTA
Neznam da li je samo do mene, ali sto se tice ovih cijena jebote ono koji k. Superb za 50k, ZaoMi neki pro, 1.5k.....pa cijene skroz poludile....ono nema suva (ono sto su prije bili jeftini suvovi ala Tucson, Sportage, FukasKaj....) ispod 30k s tim da svaki paket opreme, cijena ide jos 2-3-4 soma gore. Dodjes na 40k bez jebemti. Pa ko Alisa u zemlji cudesa sam ilitiga Fata u metrou.....
Gledao sam malo i ovu kugu ajde cini mi se ok cijena s obzirom koliko je sve otislo gore i ono, iako mi je Ford da budem iskren skroz odbojan, ono motori 1.0. Da si izaberes auto po mjeri, od motora, klase, opreme pa trebas dati 50k ojra

.
Uglavnom prosli mjesec sam bio u obilasku pa short report.
Isao sam do Toyote. Corolla cross, ma nema sanse da ima mjesta, meni je kratko jos kad stavim sjedalice, ima manje mjesta nego u mojoj mazdi 3 (2012g). Mjesta ima naravno u RAV4. Iznutra je toliko ruzan i neugledan da nisam cak ni htio testnu voznju napraviti. Zaboravih napomenuti 44k je cijena.
S obzirom da ne uzimam na lizing i na rate cijena mi je morala ici dole.
Sportage nisam ni gledao jer cijena starta od 38k. Jedino sam gledao fukasKaja i iako mi isto po cijeni ne odgovara (pocinje od 37k) imaju onu akciju da se u 3 rate moze platiti. Sto mi se cinilo zanimljivo. No, nakon 3 rate otplatio bih 44k, i stvarno ima malo mjesta. Ovaj koji sam gledao je onaj e verzija, koja ide na struju a baterije puni benzinac. Mjesta ima malo zbog baterija.
Uglavnom, nakraju sam narucio kola, napisem sav info, kad dodje, da ne ureknem