Tema: Putovanja
View Single Post
Staro 10.06.2024., 08:31   #1236
mamikulcic
Premium

Datum registracije: Mar 2019
Gle ne znam kakva su tvoja iskustva ali evo bio s familijom pred 2 tjedna u Beogradu i Novom Sadu i doma sam išao pun pozitivnih dojmova.
Ono dok u kvartovskoj prčvarnici punoj lokalaca kažeš srednjovječnom konobaru nakon što ti je donio Meni da ne znaš ćirilicu (usput ti pobjegne koji "kaj" i još poneka zagorska riječ) i trebaš još koju min da proučiš Meni na engleskom koji si našao na njihovoj Face stranici pa ti konobar ljubazno preporuči jela, dođe svaki čas pitati da li trebamo još nešto, ostvari kontakt s inače sramežljivom djecom koja baš ne vole pričati s nepoznatim ljudima i tak...
Dok u gradu s automobilom prekršiš pokoje prometno pravilo i nitko ti ne trubi i psuje rodbinu...
Generalno su svi ljubazniji i uslužniji nego npr u ZG-u.
OT: Cijene u Beogradu su bile nešto više nego što sam očekivao, otprilike rang manjih gradića u Hr. Doručak ili ručak za nas četvero s uključenom pivom i sokovima između 30-40€, elitne restorane nismo posjećivali. Ne trebate si mijenjati novce kod nas jer tamo su mjenjačnice na svakom koraku i tečaj je skroz ok.
mamikulcic je offline   Reply With Quote