Citiraj:
Autor xlr
Idemo dalje! Zasad je S-cross i Captur tu negdje u djiru. Jebe me i to sto o Suzukiju malo pricaju o problemima (a dosta se prodaje). Za Captura sam vec svasta procitao, najcesce neki problemi oko ovjesa.
Ni na jednom nisam cackao infotainment, tu bi se mozda mogao razocarati...
Takodjer S-cross nema neke djidje koje sam se naviknuo ili sam mislio da su postale stsndard - automatsko dizanje/spustanje svih prozora jednim klikom na tipku na vratima, elektricno preklopivi retrovizori kod zakljucavanja. Zbog toga se ni prozori ne daju zatvoriti kod zakljucavanja auta. Kratka led svjetla su mu, kazu, prekratko odrezana i ima.automatsku nivelaciju pa se to ne da izkompenzirati (smeta na autoputu).
|
Potraži moje postove u temi.
Imam s-cross iz 2017, srednji paket opreme, 1.0 turbo,manualac sada sam na nekih 75000km i prosječna potrošnja mi je 7.5l
U zadnjih godinu dana mi auto stoji preko tjedna na parkingu i samo se vikendom vozim na izlete.
Svake godine imam redovne servise i to je to.
Jednom promijenio prednje pakne samo i akumulator.
Sad na zadnjem servisu su mi rekli da je otišla neka brtva na auspuhu kod katalizatora pa će to zamijeniti.
To sam primjetio još prosle godine nekaj da je počelo rezonirat al me nije tolko smetalo.
Unutrašnjost je plastična, taman da me boli k... ak ju djeca zaprljaju.
Ja sam jako zadovoljan autom, 2017 za cijenu koju sam ga platio, 132kkn nije bilo boljega.