Tema: Automobili
View Single Post
Staro 08.06.2024., 03:27   #73629
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor medo Pregled postova
U bunker 260L od Clia II su stala Peg Perego kolica i košara a ta kolica nisu uopće bila mala (3u1). Putuje se s krovnom kutijom u koju stanu čuda (400L).

Prijašnji auto je imao 410L bunker. Nije bio puno dulji ali su bočna parkiranja bila teža kao i manevriranje u tijesnome. S druge strane bunker je bio daleko praktičniji.
Ha da neke parkinge jednostavno zaobiđem jer ne stanem ili bi parkiranje zahjtevalo da se moram više puta popravljati.

Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
Jebe me i to sto o Suzukiju malo pricaju o problemima (a dosta se prodaje). Za Captura sam vec svasta procitao, najcesce neki problemi oko ovjesa.
Imaš FB? Lijepo se prijavi u grupe suzuku hrvatska i mislim da ima suzuki sx4s cross pa čitaj. Večinom se radi o problemima misterioznih lupkanja i cvrčanaj jeftilin plastike.

To je jednsotavno kompromis jer dobiješ jako puno auta za relativno "malo" novaca. Znam da je sve skupo ali konkurencija je skuplja kada ideš uspoređivati u klasi.

Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
Vam fale maglenke ikad?
Auto bez maglenki niti ne gledam Samobor i okolica znaju imati grde magluštine i nije zgorega imati iste.

Citiraj:
Autor Guls Pregled postova
Done deal, novi bmw fahrer na cestama, samo kaj ovaj daje žmigavce... ne znam kako ću se uklopiti u birano društvo.

I da, vožnja bmw-a je ipak neka nova dimenzija užitka. Pa makar bio i 2.0d.
Oho! Čestitam i puno sretnih kilometara želim!

Od 27:20 su rezultati

Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 08.06.2024. u 04:03.
Hamm je offline   Reply With Quote