Tema: Automobili
View Single Post
Staro 07.06.2024., 15:07   #73613
Bullet1
Premium
Moj komp

Bullet1's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor bertone Pregled postova
Ja ne razumijem kako taj godinu dana stari Sportage za 33,7k € i sa malo manje od 34k km može biti bolja kupnja od nove Ford Kuge 2,0 EcoBlue s osambrzinskim automatskim mjenjačem i 0 km koja se prodaje za 34,8k € (a može se vjerojatno dobiti i za manje)?
Vjerojatno i nije bolja kupnja (tehnički), ali je taj Ford meni osobno ružan u 3pm.
I dalje čitam komentare ljudi koji su vozili Kie dok su bile nikakve (prije Ria). Ono sto me zanimalo vise je iskustvo u zadnje dvije godine sa istogodisnjim modelima. Niti sam ikad imao Kiu, niti sam mislio da cu je gledati. Vozio sam jednu (sportage u style opremi) iz rent a cara par dana i dopala mi se. Vozio sam i T-Roca jedno 4mj i to auto nikada ne bi kupio.
Kada ste vec spomenuli djecu, nadam se da ce i to ubrzo kod mene, pa je to i fokus kupovine novog auta. Malo je hebeno uvlaciti i izvlaciti dijete iz Mecke C220 Coupea

Otvoren sam za prijedloge i savjete kojim smijerom ici (ali ljudi koji imaju odobno to auto, a ne frendov frend, pa od njegove babe muz)
Bertone je objasnio super zasto Kuga, ali jednostavno mi je taj auto odbojan (sto bi vjerojatno zaboravio 7 dana nakon kupnje) i mos ga hebat.
Bullet1 je offline   Reply With Quote