Evo da malo probam "vratit" zajednici forumaša pa da dam veliku preporuku za jedan model klime:
1) za one koji nije baš da vole "ono kad klima puše u tebe"
2) pogotovo za one koji imaju situaciju da im je najzgodnije stavit klimu na mjesto gdje puše određenu kolicinu vremena direkt u ljude (npr da puše prema kauču ili prema stolu na kojem se jede il pije kava il leži) :
-preporuka ide za klimu Midea Breezeless E, ("E" je povoljniji model bez bočnih ispuha) koji meni stoji direkt ispred kauča i mogu rec da od svih klima na svijetu sam imao sreću da sam izabrao tu koja mi najvise paše hahah...
Naime caka je u tome šta ova klima ima opciju da puše kroz masu malih rupica i onda to razbije taj udar puhanja,, ugl dugo nisam bio tako oduševljen odabirom neceg.. jer ovo bas pravi razliku..
Inače Midea su skroz okej klime recimo srednje klase, a ovaj Breezeless "E" model jedino može manje odgovarat nekome ko se želi na klimu puno grijat, a van je Dalmacije. Al za taj slučaj postoji skuplji BreezeleSS+ model.
-ekstra tip opcenito za bilokoju klimu: pri biranju lokacije unutarnje jedinice uzmite u obzir da se skupo placa sve povise osnovnog razmaka između jedinica koja je ukljucena u cijenu.. (al opet jednom se ugrađuje pa mozda treba stisnut zube i stavit na "to idealno mjesto")
Slobodno javite ako je neko baš u ovom postu našao preporuku koji je tražio pa da znam da sam napravio dobro djelo za danas hahh