Citiraj:
Autor bertone
Prije desetak godina sjedim na coffe s danas pokojnim frendom (ostavilo ga srce) koji je tada vozio Grand Espace III (jbg, žena i dvoje djece, treba veći auto) i u jednom trenutku ga zove žena, sva uzrujana, da nek dođe doma i namontira krovnu kutiju jer nemre spakirati sve stvari za more u gepek, frend kaže ok i ostane na kavi još malo, ali je prokomentirao da ona njegova ludara opet vuče previše nepotrebnih stvari na more (a na Braču su imali kuću tak da su stvari već imali tamo).
Kasnije popodne me je nazvao i pohvalio se da je žena klincima kupila nove napuhance i luftiće pa ih je isprobala prije pakiranja i onda ih naravno nije ispuhala nego hebo te auto s malim gepekom, montiraj krovnu kutiju ili kupuj kombi. Frend je pola godine kasnije kupio i putnički VW Transporter T5.
PS. Da je promijenio ženu možda bi danas još uvijek bio živ.
|
Long story short, ako te žena prisili da mijenjaš auto, mijenjaj ženu.

Šalu na stranu, troje djece, kolica i stvari za tjedan dana smo utrpali u E81. A ta jedinica ima kriminalno mali prtljažni prostor. I s tim da sam na "dasku" od bunkera stavio samo laptop. Alergičan sam ako mi je zadnje staklo zatvoreno i da ne vidim iza. Klinke su planirale svašta uzeti, pa su negodovale dok su vraćale hrpetinu stvari u kuću