View Single Post
Staro 07.06.2024., 08:01   #38
spiderhr
Premium

spiderhr's Avatar

Datum registracije: Jul 2021
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Gledam prošli tjedan po Zagrebu promet, auti od 50k €+ a krkan ne zna ni mobitel spojiti BT-om na auto, nego ga drži rukom na uhu.

Klinci pak drže mobitel ko ciglu u ruci i koriste ga ko vokitoki, samo kaj si prema ustima okrenu zvučnik, a ne mikrofon.

I koga će biti briga za ikakvu privatnost?

Nažalost ZG svakodnevnica a vjerojatno i HR. Gledam i ja po gradu kako većina vozi s mobitelima u ruci i to desnoj pa s lijevom šaltaju brzine.

Moj auto koji nije bijesan i ne ošta ni 20K ima BT.

Policije nažalost nigdje da zaustavljaju i kažnjavaju te krkane i krkanice s mobitelima u ruci. Ustvari nekoliko puta vidio policiju na motorima na Branimirovoj od Heizelove prema istoku. Tu znaju stajati na ugibalištu i kod Borongaja i nigdje ih drugdje ne vidim.

A kaj se privatnosti tiče mislim da mladi naraštaj nije ni svjestaj svega toga. Kao to se njih ne tiče. Upravo kako kaže 1v@n hodaju s mobitelima u ruci i pričaju da svi sve čujemo. A opet nekaj komentiram s nećakinjom kako se mladi isto znaju dopisivati pa jedna drugoj viče kakvu si mi to poruku poslala. Kaže mala pa da ih drugi ne čuju pa se dopisuju.

Svašta.

Ja sam Google počeo već izbjegavati s mejlovima pa mi služi Gmail samo za registracije na stranice gdje te traži da vidiš ono kaj te zanima. Za sve ostalo imam svoju domenu.