Citiraj:
Autor nepalac
Za kupca je super, za prodavača je rizik jer ne znaš šta će ovaj smuljati i lagati da si mu poslao nešto deseto.
Baš me zanima kako bi to njuškalo support riješio...
|
Pokusao je mene smuljati neki lik... Javio mi se nakon mjesec dana da mu docking station koji sam mu poslao preko PayProtecta ne radi... A u tih mjesec dana kao nije imao vremena, pa mi je slao nekakve slike sa servisa gdje su ovi sa nekakvim endoskopskim kamerama gledali po docku, ovo ono...
Onako, da se javio u prvih 2 dana, dobio bi novce od Njuskala natrag, a ja bih dobio dock natrag i reklamirao ga (imam takav deal sa kolegom od kojeg nabavljam opremu)...
Sve u svemu, meni je draze preko PayProtecta prodavati... Lijepo prije pakiranja poslikas sve bitno, tako da se vidi u kakvom stanju je roba prije slanja, poslikas serijski broj, itd... U najgorem slucaju, dobit ces robu natrag, a novce ionako nisi nikad niti vidio pa ti je svejedno... Dok se roba ne vrati prodavacu i dok se prodavac ne ocituje, Njuskalo ne bi trebao raditi povrat novaca... Ako mozes dokazati da je do unistenja doslo prilikom transporta, super, to onda Njuskalo mora rjesavati sa GLSom...
Ne znam, meni se ta usluga cini kao bogom dana... Ima sustav ocjenjivanja i ipak daje neku dozu sigurnosti i prodavacu i kupcu da nema muljanja...