View Single Post
Staro 06.06.2024., 12:33   #10464
tomek@vz
White Rabbit

tomek@vz's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor nepalac Pregled postova
Pa kad je telefon drlog na kojem nema šta trošit bateriju, lol.
Da ima jači procesor, bolji ekran, bržu memoriju, bolju kameru... onda bi to crpilo i više baterije.
Uostalom, on traži kompakt flagship, a ti linkaš nešto deseto...

Na stranu kompakt flagship al odakle ti da je drlog? Ako je ovjeku bitna baterija da sto duze drzi i zeli Samsung - prijedlog je valjan. Na njemu je da odluci jel mu bitniji flagship uredaj, performanse, kompaktnost ili da baterija duze drzi. Zivot je kompromis. Sve radi najnormalnije , fluidno ko i prvog dana. Od ostalih smartphone uredaja koje sam imao zadnjih 25 godina ovo je prvi mob koji nije krepo nakon isteka gare , baterija drzi kao i prvog dana, nista ne steka, nisu ga skrsili updejtovima i mogu ga i dalje koristiti za privatnu i poslovnu namjenu. Ne ne igram igre na njemu ako radi toga mislis da je drlog. Fotke koje radi su vise nego OK (dovoljno dobre da ne razmisljam o kupnji kompaktnog fotoaparata), nocne fotke solidne za tu klasu uredaja, AI crap me ionako ne zanima. Jedino sto meni smeta je kvaliteta zvuka preko 3.5 headphone outputa al nebres imat sve u zivotu. Doduse isprobao sam Xperiu od frenda i ona nije bila nekaj bolja. Tak da smiri strasti. Podaci na papiru ti ne znace bas previse ako je softwer lose optimiziran za uredaj. Samsung radi dobar posao u zadnje vrijeme i kome je prioritet baterija - M serija je pun pogodak ako ne zelis neki cunga lunga mob.
tomek@vz je offline   Reply With Quote