Citiraj:
Autor Juice
Sama kolica zauzmu mali gepek, još ak je bebeč u košari ima gepeka gdje košara ni ne stane u gepek više. Ajd, sad ima tih kompaktnih kolica pa se da.
Ideš na tjedan dana, di ćeš potrpat obleku za bebača i sebe, još ak ti treba inhalator, sterilizator, prijenosni kinderbet. Nedo bog još nosiljku ak ćete negdje hodat.
Opcija je Thule ili veći gepek.
|
Nosio sve to i u Citroenu C3 i u Ecosportu. Osim prijenosnog kinderbet, nema tog isusa da me natjeralo da to nosim negdje
Citiraj:
Autor Mommistake
Jednom veći auto, nikad više nazad. Ne postoji opcija da stvari vozim na zadnjim sjedalima osim ako je prekopotrebno.
Nema negativnih strana većeg auta, ne znam zašto ljudi toliko negativno gledaju karavane i SUV-ove.
Sve što može mali auto može i veliki samo još više.
Osim vizualnog, to imam razumjevanja, nekome je to ružno.
|
Ne kažem ništa loše, ali mi je komično da svaki drugi kada sazna da je žena trudna, odmah gleda karavan. Ista ta generacija odrasla na fičekima.
Nemam ništa protiv SUV/karavana, dapače, ali mi je komično kako se odjednom sve mijenja. Makar kada sam neko vrijeme vozio malog u Ecosportu preporodio se kako je bilo lakše dok je bio manji jer je auto povišen.
Citiraj:
Autor Mommistake
I ono što znam, Pula je baš specifična što se prometa tiče, uz Zagreb, ne znam gdje sam lošiji promet vidio, tako da kužim odakle strah od velikih auta i ljubav prema hathevima. Ovdje u VŽ, nema takvog kolapsa u prometu, imam garažu, tako da, 5m minimalno se vozi. 
|
Ma nemaš, imaš gužve malo po ljeti, ali ako si domaći odeš bočnim ulicama i manje više je to to. Preko zime si unutar 10 minuta sa jednog kraja na drugi.
@xlr, sutra baš idem na tehnički sa Škodom WRS karavan benzinac jer frend ne stigne. Bez obzira na motor itd, sa prostorom iza itd stvarno bude raj na zemlji

...a i da malo razvučem taj dsg