Tema: Automobili
View Single Post
Staro 05.06.2024., 21:19   #73571
murina
Premium
Moj komp

murina's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Automobili

Citiraj:
Autor Ivo_Strojnica Pregled postova
Sicam se smart roadstera, to je auto zvan zabava.

Mali, lagan i straznji pogon.

Vidim tu i tamo kojega po St

Kanal apdejt: Očistio sam parking do betona, a otkopavanje kanala će pričekati jesen jer traži ozbiljniji zahvat. Stablo invazivnog pajasena je odvalilo ploču i probilo se u kanal, pa prvo trebam njega izbrisat

Podsjetnik kako je izgledalo:

Citiraj:
Autor murina Pregled postova
Prošli tjedan smo kupili mali stan u prizemlju, sa okućnicom i parkirnim mjestom. Kuća je napravljena 30-ih, a čovjek koji je napravio je imao servis za aute negdje u centru grada. Sve je bilo obraslo u korov. Počupao sam korov i otkrio zatrpani kanal za servis. Iz njega je naraslo stablo visoko nekih 5m

Ovo je sve bilo prekriveno u travu i draču, stepenice se nisu ni nazirale. Prvo sam bio razočaran jer sam računao da je kosina i da će stati 2 auta jedan iza drugog ali ovo je bolje

I za kraj javljanja, fijasko sa Spiderovim auspuhom: Par dana nakon tehničkog sam dobio od Lastovčića potvrdu da je auspuh napravljen kod njega i da je po zanatu. Nisam se informirao, pa sam mislio da samo dođem sa potvrdom na tehnički i to je to, registriran. Međutim, došao sam na tehnički jučer, 14. dan od pada i onda su me lijepo informirali da sad trebam raditi atest i da se to šalje negdje i da čekam da mi pošalju na mail neku drugu potvrdu. Slikali su auto, auspuh i mjerili decibele. Rekli su mi ako imam sreće, da ću to dobiti danas, ali nije bilo sreće, tako da ću morati ponoviti tehnički

Zadnje izmijenjeno od: murina. 05.06.2024. u 21:53.
murina je offline   Reply With Quote