Tema: Automobili
View Single Post
Staro 05.06.2024., 10:58   #73532
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Moj Captur je čisti benzinac tj. micro hibrid. Pobrkao si Techno opremu sa e-Tech modelom koji je hibrid.
Mjesta iza ima dovoljno, zadnja klupa se može micati horizontalno nekih 10cm. Bunker nije jako velik, ali ima 2 razine za stvari.

Auto je mekan, motor se ni ne čuje (1,3l/4c/140 KS). Mjenjač (7 brzina) je malo kilav te se osjeti kada prebacuje brzine. Potrošnja oko 7l.

Kada se odabere Sport mode (ima još Eco i My Sense), mjenjač šalta brže, grafika table ispred vozača postane drugačija, auto bolje reagira na gas i motor postane malo bučniji. Čak mi se čini da ovjes i volan postanu malo tvrđi, ali još uvijek prilično mekan. Tada se može voziti žustrije. Mi lajk it. U kojem će mode-u biti, mijenjaš tipkom na tabli.
Sve u svemu, zadovoljan sam njime.

Stari ima Yaris Cross hibrid. Dobar je za vožnju u gradu gdje koristi elektriku, ali kada prebaci na ICE motor se baš čuje. Definitivno nije za AC gdje stalno radi ICE (3c/1,5l). K tome zadnja polica nije čvrsta nego od nekakve tkanine. U Sol opremi ima samo zadnju kameru. Bilo kakvi senzori 0 bodova. Razočaran sam s njime.

Zadnje izmijenjeno od: coconut. 05.06.2024. u 11:07.
coconut je offline   Reply With Quote