Citiraj:

Autor  coconut

Klizači za podešavanje klime... Na Golfu je to bio teški fijasko. A i cijena mi se čini prevelikom. Samo da znaš, prošle godie sam za samo 2k više kupio novog Captura eTechno 140 EDC, 2T karoserija, 10" navigacija i 360 kamera. Osim toga, Švabe su tvrde. Za gradsku vožnju bi bilo poželjnije nešto mekše. 

| 

Uzimali bi čistog benzinca pošto taj auto odradi cca 10-12k km na relaciji Samobor - Zagreb Trešnjevka. Hibride ako bi gledali to bi bili samo od tojote pošto njima više vjerujem nego francuzima na tom području.
Kakav si sa prostorom na stražnjoj klupi u capturu? Širina bi mi bila malo issue jer mi iza u auto treba stati sjedalica od djeteta i transporter za psa. Captur je nešto sitno uži ali mislim da hibrid ima osjetno manji gepek. 
	Citiraj:

Autor  Guls

Nema više inspiracije, trendovi su skroz okrenuli nekamo vrit. 
Moram priznati da sam uzbuđen što kupujem svoj prvi BMW. Nadam se da ću više biti na cesti nego kod mehaničara. Moram s nekim podijeliti sreću pošto moju ženu tak boli kifla    

| 

Kad se vidimo na parkingu ispred bunkera? 
Nego vi kia loveri. 

Kaj vam ono ne radi zbog ugovora nešto kia adria? 

@masterhrc..da se mene pita kupila bi scalu sa malo jačom opremom istim 1.5 motorom nova 27k eura. Ali to nije auto kojeg ću ja voziti nego ona.