View Single Post
Staro 05.06.2024., 08:24   #1824
Marko :)
Registered User

Datum registracije: Feb 2016
Citiraj:
Autor spiderhr Pregled postova
Danas stigao SMS:

OBAVIJEST KORISNICIMA | Od 4.7.2024. u nase SIM2GO pakete dodajemo jos vise giga, minuta i SMS poruka te mijenjamo cijene paketa. Tako ce paket SIM2GO S (nova cijena: 6,90 EUR) sadrzavati 5 GB, 500 min i 500 SMS. Srednji paket, SIM2GO M (nova cijena: 9,90 EUR), imat ce 10 GB, 1000 min i 1000 SMS. Najveci medju paketima, SIM2GO L (nova cijena: 13,90 EUR) sadrzavat ce cak 15 GB, 1500 min i 1500 SMS. Hvala sto koristite Telemach!

Sad moj paket je SIM2Go i bio je 5,90€ a po novome će biti 6,90 € što je povećanje od 1,00 € a to je debelo od 7,2 %. Lijepo su ugurali povećanje cijene i plus podigli gige minute i sms. Iako sam svagdje prištekan na WiFi GB uvijek ostane a SMS-ovu su već skoro relikt prošlosti.

Edit. OK ja sam samo prenio ono što sam čuo ali kažu da povećanje od 7,2 posto ide na pretplate a mi dobili povećanje paketa i cijenu.

Vrijeme je za drugog operatera koji je jeftiniji.
Ovo nije pravedno prema nama na pretplati. Dali više GB bonašima, a cijenu digli samo za 1€, dok smo mi na pretplati dobili poskupljenje više od 1€ i ništa dodatnih GB.

Nadam se da imaju u planu dizanje paketa i na pretplati jer ovo trenutno nema smisla. Promijenio bih operatera, ali Telemach i sa svim tim poskupljenjima i dalje ostaje najjeftiniji.
Marko :) je offline   Reply With Quote