Tema: Automobili
View Single Post
Staro 05.06.2024., 07:52   #73509
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
"Revolucija" je krenula 2012. kad su zaposlili kompletno novi tim ljudi i počeli raditi redizajn svih auta.

A ovo drugo, jednostavno se ne mogu složiti s tobom.

Možda nekome koji je došao s Sparka ili auta kojemu je plastika stvarno dno, Kia prezentira nešto svemirsko, no Kia je i dalje entry level auto za, po meni, trenutno previsoku cijenu ako se gleda novo.

Najgore kod Kie je ta garancija koja generalno ne znači ničemu. Ovlašteni servis preskup, garancija ne pokriva ništa osim nešto tvorničkih grešaka (mada ja sam i s time imao problema svojevremeno). Što prije ljudi shvate da ako nađu svog, dobrog mehaničara da će imati isti, ako ne i bolji auto za manje novaca, to bolje.

Ne znam, Kia je dobar auto generalno, ali po meni se previše priča o nekakvoj ekstra kvaliteti i izdržljivosti auta, Kia to nije.
Baš sam se vozio sada u XCeed 2002. godište, nekih 4 dana po Hercegovini, koliko para, toliko muzike. Nikakva ekstra kvaliteta ili slično.

Da, auto ide ok i ne troši previše, za taj 1.5 motor, sasvim solidno. Ali nije jedini na tržištu koji ima takve ili slične motore.

Ali dobro, ja tražim više možda i radim preko 30k godišnje, što privatno, što službeno, tako da, meni kvaliteta izrade i sam auto dosta znače. Ja nisam zadovoljan ni s Sportlineom i alkantarom 100%.
Mommistake je offline   Reply With Quote