Citiraj:
Autor Tajl3r
Neznan ja nista znam samo da san sa dvd seta upskejla 4K Voyager zasad 4 sezone i da je next DS9
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
|
Ček, kakav upscale? O čemu pričaš, to ti nešto sam doma sa handbrakeom ili nekom varijaciju na temu samo prekodiravaš u 4k ili...?
Ne znam je li netko od vas vidio što su napravili sa TNG remasterom, ja sam pao na dupe kada sam ono vidio. Usrali su se od posla jer su TNG, DS9 i VOY snimani na najjeftiniji mogući način, vj profi betamax ili štogod, ugl nekakve kazete su bile u điru. Morali su AI uspcaleat, raditi efekte nanovo i svašta-nešto, trajalo je par godina jer su ti masteri bili očajni. I kažu propalo, slaba prodaja...tako da DS9 i VOY nikada neće doživiti tako nešto. A ja bi dao huze da mogu DS9 pogledat bez onog sjajnog, premazan sam vazelinom efekta...
Ovo što treki kaže, TNG se u jednom trenu krene preklapat sa DS9 i kada završava TNG kreće VOY i on se malo preklapa sa DS9. Ugl kao što sam napisao, DS9 je meni i dalje debelo iznad svih drugih. Mračni ST, sa hrpu genijalnih epizoda, odličan humor...Quark i njegova obitelj su mi imali odlične epizode. Baš je velika šteta što taj remaster projekt nije zahvatio DS9 i VOY.
Inače kad sam bio mulac TNG mi je djelovao grozno dosadno, DS9 ako je i bio na HRT nisam gledao i onda sam se u srednjoj navukao na 7of9 i gledao VOY svaku večer. Tek nakon toga sam pogledao ostatak.