Hvala. Nisam htjela pisati za amazon.de jer sam očito nailazila na sellere koji traže 32 eura za delivery. Vidim na tvojem linku da ovaj šalje free, pa bih čak i mogla, jedino što dolazi za mjesec dana. Kad sam već svojedobno naručivala s amazona mobitel za 800 eura, mogu i jedan za 166. A mislim da se za te novce stvarno isplati uzeti G73.
A za edge 30 je rečeno da ne stoji baš najbolje s baterijom, pa sam ga prestala gledati...
Javlja mi za ovaj link na mobileshop da stranica nije pronađena. Ali evo ga ovdje
https://www.gomibo.hr/en/motorola-edge-30
P. S. (Više sati kasnije...) Sad sam tek skužila da si mi skroz skrenuo razmišljanje na amazon, bez osvrta na gomibo. Možda oni nisu više tak pouzdani? Jer cijena je kao na amazonu, dostava besplatna, a rok 3-4 dana. Mislim... nije da ne mogu čekati mjesec dana. Više sam znatiželjna nego što mi je hitno. Doduše, koliko ja razmišljam, prije će motorola izbaciti još par modela. Već se piše o G85...
Edit 6. lipnja: Stigao novi mobitel !! G73, 168 eura na Gomibu. Od kupovine do isporuke manje od 24 sata. Super. Odlično mi izgleda, odlično leži u ruci, nikad ne bih rekla da ima 180 g.