View Single Post
Staro 07.03.2006., 16:52   #3177
MadBoY
MadModerator
Moj komp

MadBoY's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Citiraj:
Autor domy_os
Ovak, kad sam tek "dobio" cable internet, imao sam brzinu 96/64 kb/s. Tad se vrlo dobro sjećam kakav sam ping imao na recimo Bihnet serveru, Logosoft tada mislim nije ni postojao. Ping je bio oko 30-40 non-stop, a sad s brzinom 200/96 na istom serveru imam 150-200. Pokušao sam prije par dana optimizacije, mjenjanje onih "paketića" po sekundi, al ništa nije pomoglo. Vratio image Windowsa kad nije ništa bilo tweakano, ponovo instalirao igru, ping je i dalje užas. Ne znam više šta radit... Modem i instalacija kablova po kući je ista kakva je bila i s dobrim pingom, jedino sam promjenio malo hardwarea. Morat ću zvat Xnet da vidim što se događa. BTW, nikakvog downloada nemam u pozadini, a ne pomaže ni isključivanje firewalla i antivirusa.
U slucaju BIHnet servera, nije do tebe, nije do Xneta vec do BIHneta. Smanjili su malo vezu za servere, povecali brzine DSL-a i dolazi ponekad do zagusenja linka, pa je ping katastrofa. Probaj na drugim serverima, neki njemacki, slovenski, pa vidi jel ping oke (30-60).