Citiraj:
Autor tomek@vz
O mrtvima sve najbolje
|
Jos jedna
bolje da umre selo nego da umre obicaj navada, jer ako o nekome ne mozes nista dobro reci za zivota, zaista nema potrebe poslje biti licemjer.
Citiraj:
Pitanje koje se postavlja je - zasto mu sudstvo tad nije dozivotno oduzelo vozacku?
|
Mislim da tocno mogu vizualizirati kako osvjesten mladic poseze za kljucevima od Bemveja kako bi snimio novi Instauradak i onda se udara otvorenim dlanom u celo govoreci: "Dođavola, umalo da napravim zakonsku i moralnu pogriješku i sjednem za upravljač motornog vozila zaboravljajući da imam vazecu zabranu upravljanja tom kategorijom, kako sam samo mogao biti tako nesmotren..."
S druge strane, kada bi se takvima "oduzela dozvola" i onda prilikom svakog zaustavljanja, bez obzira na eventualno (ne)pocinjenje prekrsaja, automatizmom vozilo za cijim su upravljacem zateceni vratilo ispresano iz CIOS-u u obliku privjeska za kljuceve s pripadajucom fakturom, rezultat bi bio drasticno ucinkovitiji, a onda neka si medjusobno objasnjavaju pajdama koji su im posudili auto da skoknu do Bose po speceraj zasto je isti dosao kondenziran HP Expressom.