View Single Post
Staro 30.05.2024., 23:34   #2987
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Jel ima ko upoznat sa tehnikalijama 'novog' max tv-a??
Preciznije, principu funkcioniranja istog od ovog zadnjeg nedavnog major updejta stb-a i svega ostalog.
Od tada me onlajn gejmanje hebe na kompu i na plejki, danas je frend tehničar provjeravao liniju, po parametrima je sve super, ali se pojavljuju sporadični ping spajkovi, ali brutalni.
Factory reset rutera odrađen, podešavanje parametara linije od strane tehničara, i još sve što se moglo odradit, ali lagg je brutalan i dalje u nekim situacijama.
Večeras skužim jednu konkretnu - čim se upali na stbu gledanje unatrag, žena gleda hells kitchen npr, meni net ode u 3pm na kompu. To nikad do sad nije bilo, a imam maxtv otkad postoji. Dakle da li je moguće da su oni promjenili elementarni princip rada stba, tj da gledanje programa unazad sad po novom koristi neku vrstu streama drito kao da sam npr mob nakačio na neki strim ili jubito???? Jer do ovog updejta stba bilo je totalno nebitno za ostatak uređaja na internetu da li se na stbu gleda trenutni program ili se nešto vratilo nazad od dan, dva ranije.