View Single Post
Staro 30.05.2024., 09:21   #30401
KOveonline
Registered User

KOveonline's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Citiraj:
Autor LAcy Pregled postova
Meni je koncept zombia totalno bezveze. Ono mrtvi su pa kao nekako ozive zbog virusa?! Kako mrtvo tijelo, srce, misici mogu funkcionirati na taj nacin?
I svi hodaju tako mutavo, glasaju se mutavo i kao sto kolega rece gore, nema smisla da takvi poharaju ikog.
Gle, ne radi se o dokumentarcu, već o kombinaciji horrora i fantazije. Neki filmovi su bolje napravljeni, neki lošije kao i svaki drugi žanr.

Citiraj:
Autor IHrvojeI Pregled postova
Da, da od snydera filmčina... i ja sam ga nekoliko puta pogledao jer obožavam zombie filmove koliko god da bili glupi. Ovaj je pravo strašan i bez praznog hoda i prava je šteta što nema "nastavka". Što se tiče zombija, imamo nemrtve, imamo ove bolesne tj bijesne, imamo ove poremećene bojnim otrovom i imamo gljivare - sve su to zombi kategorije jer više manje isti su problemi tj isti modus operandi imaju - osim ovih koji su najebali od bojnog otrova ti ne šire svoje ideje ugrizom ili slinom ili kako već. Nikad mi nije bilo jasno tj nikad nisam mogao nać razlog zašto bi ovi spori zombiji uspjeli poharat cijeli svijet ili kontinent - i svejedno gledam takve filmove.
Jesi pogledao Black Summer? Prva sezona me oduševila. Kao da su snimali amateri, ali vrhunski složeno. Prikazuje zasebno priče nekoliko likova. Dok je jedan lik u fokusu u pozadini vidiš drugog lika koji je kasnije u fokusu, a ovaj što nije više u fokusu je njemu u pozadini . Cijelo vrijeme napeto.

Citiraj:
Autor mkey Pregled postova
Ono što bih ja volio vidjeti je zombi film (zombiji koje god vrste samo da nije parkour spika jer mi to ide na jetru) bez ogromnih rupetina u zapletu. Od svog konzumiranog sadržaja jedino je walking dead strip bio kako spada, jedino što to nisam već neko vrijeme pratio a čisto sumnjam da je došao svom kraju. Razukli su ga ko postizbornu koalicijsku trakavicu.
Ja još uvijek pratim u agoniji da bi vidio neki kraj, ali sve je postalo toliko loše da je to stašno, i ovi spinoffovi... Toliko jeftino u svim aspektima, od priče, kamere, glume, glumaca. užas.
Trebalo je to sve završiti s 8. sezonom.
KOveonline je offline   Reply With Quote