Citiraj:
Autor spawn
Za koji mjesec moram uzeti veliku limuzinu sa solidnim gepekom i sto višim sjedalom ali ne moze biti suv,dzip itd. . 2017 nadalje. Gledam A6 2.0 i Superb 2.0. Koliko A6 odskace od superba? I da li je u superbu malo “viši” osjecaj u odnosu na A6 u kojem sam se jednom dvaput (razliciti auti) osjecao kao da lezim na podu ? Ili je to do sport ovjesa ili slicno?
Edit: zaboravio napisati da treba biti polovno. Zanima me jos jel toliko skuplji a6 za odrzavanje, uzimam nesto sa 100-150kkm
|
A6 je A6, Superb je klasa A4... Nisu uopce ista klasa... Ali po cijeni bi mogli biti slicni jer znam da je A4 Allroad kostao mozda 1000EUR manje nego A6 Allroad...
A6 Allroad, kako ti je kolega sugerirao, je odlican auto... Zadnje dvije i pol godine vozim 2018 model (zadnji mjesec proizvodnje) kojeg sam nabavio u Njemackoj iz Audi salona sa realnih 45.000km... Moj savjet ti je da nadjes neki na Njuskalu koji ti je blizu pa isprobas i vidis kako ti lezi na cesti... Zatim odes na
https://www.audi.de/de/brand/de/gebr...rgebnisse.html i tamo si odaberes auto koji ti odgovara i uvezes ga... To su sve auti vraceni sa leasinga, pregledani u brdo tocaka i pod Audijevim jamstvom (1-3 godine, ovisno koliko si uzmes)... Imas ih koji imaju 45.000 - 75.000 km na satu...
Najslabiji A6 Allroad iz tih godina je 3.0TDI sa 190KS kojem za parsto EUR mozes zamijeniti mapu i staviti na 245KS jer se radi o istom motoru... Imas permanentni quattro, tako da si na cesti ko vlak na tracnicama... Potrosnja - 8L na autoputu, sto je za auto od 2 tone i preko 200KS skroz pristojno... Na otvorenoj cesti pri nekih 70-80km/h, potrosnja je onako, 4.5L? Po zimi trosi ko budala dok se ne zagrije, pricamo o 17L, tako da nije bas masina za vozikat se bezveze po gradu... AdBlue treba tankati kad ti javi (javlja da imas jos 2500km za prec pa trebas dotankat u medjuvremenu)... Sto se opreme tice, tu bih ti preporucio da u startu trazis big-navi i kolor instrument tablu... Ako te vesele matrix svjetla i adaptive cruise control, so be it, ali racunaj da su takvi auti barem 5000EUR skuplji u startu... Mene je unos u Hrvatsku za 190KS model kostao nekih 45.000kn...
Sto se tice adaptivnog zracnog ovjesa, u ovoj generaciji i na toj kilometrazi je pouzdan i neces sa time imati problema kao na prijasnjim generacijama... Adaptivni je, tako da se pri brzinama vecima od 130km/h automatski spusta u najnizi mod... Ako pak ides po makadamu, dignes ga u 2-3 klika... Jako je udoban u voznji, iako ne kao recimo francuzi...
Odrzavanje nis posebno, jednom godisnje mu zamijenim sve filtere i ulje i to je to... Racunaj da sa njim idu 19" felge pa ti ne gine 200EUR po gumi...
Jos jedna stvar - na servisu su mi rekli da pripazim na A6ice sa preko 120.000km jer im odlazi DSG mjenjac, a reparacija toga kosta cca. 5000EUR ako se dobro sjecam...