View Single Post
Staro 28.05.2024., 23:32   #6241
skalar
Premium
Moj komp

skalar's Avatar

Datum registracije: Apr 2015
trenutno sam na a1 preko ht infre 1,5 godinaosim prvih 10 dana kada je ht pustio preslab signal i dok se to nije sredilo,jedan jedini tehnički problem nisam imao,slično je bilo i prije na t-comu pri uvođenju optike,problemi nastaju u kontaktima sa korisničkom službom,s duge strane ni tu više nije na visini kod jednih i kod drugih i kod trečih izlaze vanjske firme
koje rade za njih pa tako i edukacija tehničara nije baš nerijetko na potrebnoj razini,mada ni netreba jer se večinom sve radi preko centrale,razlika je u brzini izlaska tehničara ,t-com 1-2 dana ,na a1 zna se desit i pet dana,sad dali će ti jedni ili drugi riješiti problem stoji u zvjezdama,naravno ako ga ima ,vlastito iskustvo na optici, je da kad se jednom poštima dalje radi besprijekorno,t-com je nešto bolji ali ni izbliza koliko je skuplji
i na a1 i na t-comu preko optike je tu negdje usluga,a telemach ču uskoro vidjeti imam prvih 100 dana vremena otkazati ugovor ako nešto neće štimati.

Citiraj:
Autor Filc Pregled postova
.
U pravu si najpovoljnija ponuda. Dali to važi i ako se uzme preko HT infrastrukture?
Znači uzmem Telemach preko HT-a.
.
da ti ja nebulazim nazovi čovjeka pa se raspitaj:

DANIJEL KRNJAIĆ
0953060778

-

Zadnje izmijenjeno od: skalar. 28.05.2024. u 23:39.
skalar je offline   Reply With Quote