Tema: Automobili
View Single Post
Staro 28.05.2024., 22:29   #73394
GreenLife
Čika Zeljeni
Moj komp

GreenLife's Avatar

Datum registracije: Sep 2013
Citiraj:
Autor sinisa1989 Pregled postova
Ja sa svojih 180 imam i više nego dovoljno mjesta. Dok žena vozi, još se više mogu ispružiti, a da klinkama iza ne narušim komfor. Da iza sjedi netko viši od 175, e onda je već potreban kompromis s obje strane.
Paralelno sam vozio E81, Passata B5.5 i F31. I F31 mi je bio daleko najneudobniji za voziti. Imao sam ga par mjeseci i popizdio sam dok smo išli do Krka. Leđa su me ubijala. Dolje sam pola sata sjedio u autu i tražio perfect spot sjedenja i položaja volana. Uglavnom, sjedište je bilo ravno i to mi nije odgovaralo. Malo sam podignuo prednji dio da imam potporu u koljenima i na putu još malo napuhao jastuke za podršku lumbalnog dijela i to je bilo to.
Kraći sam 2cm od tebe , i sjedala su namještena na idealu. Što se njih tiče - top su, stvarno udobna i lijepo te obgrle, međutim - kratka prednja konzola, nabijena i kratka šajba, spartanski izgled unutrašnjosti (osobno mi je ljepši izgled u Golfu 7 kojeg sam prije vozio nego ovdje u BMW-u), nemogućnost da skvrčiš pošteno noge tokom dužeg putovanja, nego stalno moraš imat ispružene...

Ne znam kako drugima, ali mene je potpuno razočaralo. Nisam vozio G20, budem probao pa čisto da mogu usporedit "update".

Hvala svima na odgovorima, ali moram reći da mi je Leon definitivno ljepši i udobniji auto od trojke.