View Single Post
Staro 28.05.2024., 18:14   #283
KR-DI
Premium
Moj komp

KR-DI's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Zvali su me iz HT-a i ponudili mi 5G jer je kao kod mene dostupan, a kako mi se uskoro silazi ugovor sa A1 razmišljam da možda uzmem ovo.

E sada me zanima jer gledam na cellmaper-u oko sebe tornjeve na koje bi se mogao spajati (3 tornja su u pitanju) i koliko vidim samo na jednom je 5G ENDC uključen (Zabok), dok na ostala 2 tornja nije.
Na ova 2 tornja na kojima nema 5G ENDC-a su mi vidljivi i bez ikakvih zračnih prepreka,zračna udaljenost je do jednog i drugog tornja je cca 4km, dok ovaj toranj na kojem je 5G ENDC dostupan nije mi vidljiv i udaljenost je negdje cca 3.5km.
Na karti pokrivenosti (od HT-a) također ovaj toranj gdje je 5G ENDC (Zabok) vidi se da je 5G dostupno, na jednom od ova dva tornja (gdje nema 5G ENDC-a) je također vidljivo da je 5G dostupan.
Ja se točno nalazim između i po karti (od HT-a) nisam u toj njihovoj boji od 5G-a da bi mi bio dostupan.
Pa me sada zanima da li je netko imao sličnu situaciju, da li bi mogao na kraju hvatati taj jedan toranj na kojem nema 5G ENDC-a a koji mi je vidljiv bez ikakvih prepreka i kakav signal i brzine mogu očekivati u konačnici.

thx..

KR-DI je offline   Reply With Quote