View Single Post
Staro 28.05.2024., 15:43   #40
Trekkie4
Registered User
Moj komp

Trekkie4's Avatar

Datum registracije: May 2023
I evo nas gotovo tjedan dana kasnije... Iskreno, nisam namjeravao još ništa javljati u temu sve do početka sljedećeg mjeseca, ali obzirom na razvoj situacije budem podijelio "zabavu" sa ostatkom foruma

Naime, obiteljski prijatelj mi se danas neočekivano pojavio i donio čak 7 komada NOVIH armatura za kugle, koje je negdje pokupio. 4 ravne (plastično-keramičke), 2 kose (plastično-keramičke), kao i jednu ravnu, u potpunosti keramičku.

Moram priznati, uopće nisu loše napravljene i izgledaju OK. Jedino možda što keramička pokazuje klasične probleme već u samome startu, zbog kojeg sam savjetovao svima da ih se klone pa ovo bude tražilo veći oprez prilikom montaže i sastavljanja. Ali sad barem mogu eksperimentirati

U planu je i izrada priključnih kabela za postojeće lampe, ali to bude pričekalo još nekih tjedan-dva, ovisno o troškovima. Moram nabaviti par komada KF-DS-5 prekidača, euro utikača i 6-8m električnog kabela ILI naručiti cijeli komplet preko Ali Expressa, sve ovisi o troškovima dostave i eventualnim akcijama.
Trekkie4 je offline   Reply With Quote