Tema: Automobili
View Single Post
Staro 28.05.2024., 09:39   #73378
Master_Hrc
Premium
Moj komp

Master_Hrc's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Evo da nastavim u revijalnom tonu, kupnja kola voljum 2
Dobio sam i ponudu za C klasu, full cijena 48k, na leasing/pusing 42k, rata oko 250 eura kao i za GLB. Jos sam gledao i RAV4, full cijena 44k,nema popusta za firme na leasing, rata malo veca , oko 350 eura.
S obzirom da po isteku leasinga od 3 godine, moram jos iskrcati vise od 30k za npr GLB ispada da cu ga isplatiti 10k vise nego mu je bila originalna nabavna cijena. Znaci jako me u principu kaznjavaju s tim otkupom. Ako hocu zadrzati auto jos recimo 3 godine moram novi ugovor raditi i platiti opet deposit od 10-15k. Znaci nema prijenosa depozita. Isto tako auto bi se vozio i u privatne svrhe tako da bi bio problem odbiti trosak firme. I jos secer nakraju ako bi auto bio na skvo moram jos dodatno platiti ako ga ja hocu voziti kao drugi vozac, tako da smo odjebali leasing. Moram priznati da mi je to prvi doticaj sa leasingom tako da sam se malo iznenadio.

S obzirom na to odlucili smo uzeti vecinu za kes a mali dio na kredu i da auto bude odmah moj bez nekih otplata na kraju, tako da idemo sa jeftinijim kolima od ovih gore navedenih.
Znaci Hunjadi-Tucson/Kia-sportage/FukasKaj....

So, to be continued
Master_Hrc je offline   Reply With Quote