Tema: Automobili
View Single Post
Staro 28.05.2024., 07:41   #73375
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor Milentije Pregled postova
Sta je konkretno promjenjeno? Za nas kojima je mrsko ganjati staru i novu verziju i traziti razlike manualno.
Na hr sajtu je jos akcijski cjenik za MY24, ali kia.si je updejtala cjenike pa vidi kod njih specke motora. Jedan forumas je na drugom forumu izvukao sto je bolje/losije na novim motorima
http://www.forum.hr/showthread.php?p=103800331

Nisam pitao niti trazio u cjeniku ali osim euro 6e norme vjerojatno su dobili i crnu kutiju.

Auti su ostali isti. Paketi opreme ce se (ako je vjerovati kia.si cjenicima) malo promjeniti za gt line pakete. Nasli su nacina da uzmu jos love, pa su izbacili nesto opreme iz gt linea i to ubacili u novi novi gt line smart paket.

Usporedbe radi, Suzuki je u petak isto updejtao cjenike, nova 6e norma, crna kutija itd... Oslati isti paketi, najbitnije motor se nije mijenjao, ali je cijena isla gore oko 1k eura u prosjeku.

Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
@xlr
Zivkaj okolo. Uvijek se nađe neki salon koji ima komad-dva na lageru. Ja sam po svoj prošli auto otišao u salon u SB jer su samo tamo mali model i opremu koju sam htio. Tome i služi autoput.
btw, ako hoćeš puno auta za malo love, baci oko na Geely. Oba modela imaju isti motor (1.5l/4c/177KS) i mjenjač (DCT, 7 brzina) koji potječu iz Volva. Puni su opreme osim što nemaju navigaciju. Spojiš mob, uključiš AA, pa Waze i sredio si taj problem.
A oni su gledali neki lager i mogucnost da se auto dopremi odnekle k meni. Ako zovem drugi salon, sta nece i oni isto napraviti?

Ne mogu gledati sad nis drugo, prije nego se ohladim. Geely mi je u rangu cijene Xceeda (27k s bojom) sto mi je opet iznad planiranih 25k jer bi dao i svoj auto u cijenu.

Citiraj:
Autor Garro Pregled postova
Bio prije 5 dana u KIA salonu, rasprodaju stari Xceed 160 ks automatik benzinac za 29k EUR. Bio me zanimao dok nisam sjeo u njega, sve super, ali su mi preuska sjedala pa me rubovi udaraju u lopatice.
Prednja sjedala su malo uza nego Ceed to stoji, ali moju guzicu nisu ubadali. Ja sam imao jedan cudan filing, ali valjda sam zabrijao - sjeo sam u automatika i imao sam filing da sjedalo nije u centru s volanom. Vjerojatno filing zbog toga jer fali papucica ili je odmoriste za nogu drukcije locirano, ne znam.

Zadnje izmijenjeno od: xlr. 28.05.2024. u 07:52.
xlr je offline   Reply With Quote