Citiraj:
Autor Stipest
Ne može kad se poskupljenje odnosi na punu cijenu paketa, bez popusta, a popusti ostaju. Kako nemamo svi iste popuste, tako nam i različito poskupljuje. Za A1 znam da nikome nije manje od 10%, iako je službeno samo 6,9%. Meni osobno sada od 01.06. poskupljenje iznosi točno 11,4%.
|
pa najveći problem je u tome što nitko nezna koje su to pune cijene,bar ja koliko sam se got trudio nisam našao taj cjenik,prošle godine kad sam pitao koliko će biti meni stvarno povečanje nisu ni oni znali,odgovor je bio "kad dobim račun znat ću" a i da mi je rekla nikakve koristi od toga,jer nas je vlada
dovela pred svršen ćin,kod mene je bilo onda ,trio paket po ugovoru 27,80 eura, posle povečanja 37,5 eura znaći skoro trečinu je išlo gore,plus su prvo maknuli hbo,pa ga kroz par mjeseci ko poklonili na godinu dana,pitanje je čemu služe ti ugovori,ove godine potpisuješ za jednu cijenu,
nemaš pojma koja će cijena biti sljedeće,a kamo li na kraju ugovovora,dali će ti sadašnji najpovoljniji operater postat dogodine najskuplji,jer činjenica da stvarno poskupljenje na računu, prelazi kod svih tih službenih 8% inflacije.