View Single Post
Staro 27.05.2024., 15:06   #879
zvonac
Premium
Moj komp

zvonac's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Da malo podignem temu.. Konfa je iz siga.
Grafa RTX4070, imam uobičajeni problem s artefaktima tj onim kockicama koje se pojavljuju na 2-3s, to je stari problem koji očito nije riješen, nemrem se sjetit, al mislim da sam o tome ovdje pisao o tome, znalci bi trebali znati, pa me podsjete usput..

Uglavnom, jučer sam imao jedan problemčić, a taj isti sam imao i prije par mjeseci.

Monitor je spojen prek DPa a na grafu je još spojena 55"telka prek hdmi-a. Monitor je podešen da se ugasi nakon 2min. neaktivnog korištenja; dođem u sobu, trknem miš, monitor ne trza, crni (kao da je ugašen) ekran, mislil sam da se komp ugasil, napravim restart na kućištu, ništa, nula bodova. Onda sam se sjetio tog problema kojeg sam imao prije par mjeseci.. Upalio komp, ištekao DP, a telka je bila uštekana u hdmi, winsi se podigli i slika došla na telku. Uštekam DP, ništa, monitor ne trza. isključio monitor i upalio, uštekao DP, proradilo sve bez greške.. Moram napomenut da mi se nekad kod surfanja pojavi crni ekran na kratko, 2-3s.

Jel imao ko isti problem? Nekak mi sve vuče na ove sfušane nvidia drivere.
Trenutni driveri su, 31.0.15.5212. Ova nevidia svako malo izbacuje drivere, al problemi ostaju isti.
zvonac je offline   Reply With Quote