Citiraj:
Autor xlr
Zivi bili! 
|
Citiraj:
Autor xlr
Heh, identicne postavke za pranje mopa ima i X10, makar meni nije predstavljalo neki problem iako imamo istu logiku za pranje - odrzavanje cistoce prije svega.
Mozda mu je 25min ujedno i limit trajanja spremnika s vodom?
Prvo perem 2 sobe, pa dnevni i onda kuhinju i hodnik na kraju. Idem od cisce prema prljavijoj prostoriji ajmo reci. Totalno neoptimizirano kad gledas na karti, al eto. Kad je sve gotovo, upalim jos jedno ili dva ekstra pranja mopa na bazi i to je to. Svako tjedan dana zamjenim mopove i operem stare (vrtim dva para).
|
Moguće da bi u nekim situacijama morao dopuniti vodu u nekom trenutku, ali mislim da je ovo dosta loše rješenje.
1. Ima 4 različite razine doziranja vode pri pranju, i to se čini da se dosta razlikuju po količini vode. Nema smisla da mi nudi istih 25minuta kad mu stavim da troši max vode i kad mu stavim da troši minimum vode

Jer sigurno mu može voda trajati dosta duže od 25min ako stavim najmanju razinu.
2. ako i dođe do toga da mora u nekom trenu dopuniti vodu - brate idi dopuni vodu tih 10-15 sekundi i ne gnjavi me sa pranjem mopova koje traje 5 minuta
Kažem, sa S7 bez problema cijelu etažu opere i ne pila me sa vraćanjem na bazu.
Ja i dalje držim fige da će mi to omogućiti sa S8
A za redosljed pranja, imam i ja malo neoptimiziran redosljed.
Prvo pere radnu sobu, pa kupaonu, pa onda dalje sve... Ali po tlocrtu kuće i optimizaciji puta - to nema apsolutno nikakvog smisla.
Jerbo radimo od doma, pa lijepo opere radnu i wc dok smo vani (prošetamo psa i popijemo kavu), da se po potrebi bez problema može ići odmah raditi ako je hića, ili otići na wc ako je još veća hića