View Single Post
Staro 23.05.2024., 06:59   #4075
Badboy
Premium
Moj komp

Datum registracije: Nov 2006
Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Knaufom se samo zamaskira problem, po sistemu "ne vidim ga, znači da ga nema".
Kao što netko reče, bez vanjske izolacije, problem sa vlagom se neće riješiti.
Citiraj:
Autor domy_os Pregled postova
Može li netko ukratko objasniti kako koristiti injekcijski mort bez da se unutar minute sve osuši u toj injekciji? Skroz naskroz sam popi*dio...

Sve sam bio pripremio, izbušio rupe, ispuhao ih dugim nastavkom za kompresor, očetkao, gurnuo mrežaste tiple u sve rupe, odvojio kapice i pripremio vijke. Uzeo tubu morta, stavio u pištolj, odrezao vrh, zavrnuo injekciju, napumpao malo van dok nije krenula čista siva smjesa, natiskao u prvu tiplu, stavio kapicu, zavrnuo vijak, krenuo u drugu rupu, ali mort ne izlazi. Stisnuo sam jače pištolj i slomio ručku. Otišao sam u trgovinu po dvije nove injekcije i pištolj, ponovno pogledao upute da nisam nešto krivo napravio i OPET ISTO. Znači s tri injekcije i jednom tubom sam jedva završio četiri tiple.

Trebao sam još dvije, ali tuba je bila pri kraju, nisam više imao novih injekcija, a vani bio prolom oblaka. Na kraju sam u te dvije ubacio set tipli i kuka za bojler jer sam kod bušenja blok cigle imao više sreće nego s one četiri gdje sam pogodio sve u praznu komoru.
Ista stvar ko i kod mene i onda mi je striček u prodavaonici rekao da nesmim radit po vrućini da jako brzo stiska

Poslano sa mog M2103K19G koristeći Tapatalk