23.05.2024., 06:59
|
|
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
Autor coconut
Knaufom se samo zamaskira problem, po sistemu "ne vidim ga, znači da ga nema".
Kao što netko reče, bez vanjske izolacije, problem sa vlagom se neće riješiti.
|
Citiraj:
Autor domy_os
Može li netko ukratko objasniti kako koristiti injekcijski mort bez da se unutar minute sve osuši u toj injekciji? Skroz naskroz sam popi*dio...
Sve sam bio pripremio, izbušio rupe, ispuhao ih dugim nastavkom za kompresor, očetkao, gurnuo mrežaste tiple u sve rupe, odvojio kapice i pripremio vijke. Uzeo tubu morta, stavio u pištolj, odrezao vrh, zavrnuo injekciju, napumpao malo van dok nije krenula čista siva smjesa, natiskao u prvu tiplu, stavio kapicu, zavrnuo vijak, krenuo u drugu rupu, ali mort ne izlazi. Stisnuo sam jače pištolj i slomio ručku. Otišao sam u trgovinu po dvije nove injekcije i pištolj, ponovno pogledao upute da nisam nešto krivo napravio i OPET ISTO. Znači s tri injekcije i jednom tubom sam jedva završio četiri tiple.
Trebao sam još dvije, ali tuba je bila pri kraju, nisam više imao novih injekcija, a vani bio prolom oblaka. Na kraju sam u te dvije ubacio set tipli i kuka za bojler jer sam kod bušenja blok cigle imao više sreće nego s one četiri gdje sam pogodio sve u praznu komoru.
|
Ista stvar ko i kod mene i onda mi je striček u prodavaonici rekao da nesmim radit po vrućini da jako brzo stiska
Poslano sa mog M2103K19G koristeći Tapatalk
|