View Single Post
Staro 22.05.2024., 14:54   #369
Pomo
Laughing Man
Moj komp

Pomo's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Kod mene je komedija. Zgrada ima 2 ulaza te time i dvije adrese. Kada upišem moju službenu adresu dobijem:
Distribucijska mreža je spremna za izgradnju kućnih priključaka. Možete se prijaviti u sustav te ispuniti ugovor i suglasnost za izgradnju kućne instalacije.

Kada upišem susjedine koje su kat ispod mene dobijem, ali službeno imaju drugu adresu:
Izgrađen je optički priključak do optičke utičnice te je postavljena aktivna terminalna oprema (ONT).

Jedna od njih koristi Optima IPTV, a druga ima liječničku ordinaciju, ali ne znam koja od njih ima optiku. Pretpostavljam da je ima ova sa IPTV-om.

Koji router se dobiva? Signal u susjednom stanu mi je kilav pa sam si taman nabavio mesh sistem. Ne znam hoću li ga moći iskoristiti. Imam t-comov mesh router i satelit, ali i 2 mesh satelita od D-Linka.
Kod tebe nema komedije.
Nabo si broj stana na drugoj adresi gdje je usluga realizirana.
Na mojoj adresi je ista razlika ako upišem broj svog stana ili susjedov.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched c-beams ... glitter in the dark near Tanhauser Gate. All those ... moments will be lost ... in time, like tears ... in rain. Time ... to die.
Pomo je offline   Reply With Quote