Citiraj:
Autor xlr
210/95.
Recovery je bio 145/90 nakon 5min.
|
Pa dobro pa se sjetili prekinit ergometriju mulci koji su ti je radili.., ja sam bio u Os i Na bolnici i 2 puta isao i oba kardiloga su rekla da prekidaju na 180/190 sa 100 ili otkucaji srca preko 110.
Kolega mi bio kod doktora jer ga nesto bolila noga, izmjere mu tlak a on 180/100 i u ordinaciji ga odmah polegli i na hitnu sa njime a njemu dobro, gleda u cudu sta su se svi uzjebali.
Meni je vrh bio 175 u Os a 168 u Na a ovaj drugi moro bi sad trazit/citat nalaze no oko 90 je bilo kao i otkucaji, isto 90 bili ili manje koliko se sjecam.
Dobro, mozda nisu isti parametri koje dozvoljavaju nekome sa stentom i nekome tko ga nema pa grijesim.
Citiraj:
Autor Renesis
Ali eto, "sad je povisen, ali ti si mlad, pa nema veze..."
|
Problem je u nama, ja sam sigurno 20 godina ignorirao tlak 135/90 140/95 itd... jos dok sam radio u MORH-u pa ides davati krv i mjere ti tlak a meni 13x/85/90 a ja se samo nasmijem i reko dobro je to, malo sam kave previse ujutro roknio. U mirovini jos gore, uljenio se i pojacao zderanje. Znaci koliko se sjecam u proslost sa svojih nepunih 30 godina i tih davanja krvi meni je tlak uvijek bio oko 130 i nisam mario jer hebiga.. mlad sam