Tema: Dobra klima
View Single Post
Staro 22.05.2024., 14:10   #4534
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Vidim doduse da ovi drugi daljinski koji nemaju regulaciju po 1% imaju silent mode (dugo drzanje fan tipke).

Ako smijem povuci paralelu sa GMV2 modelima koje imam u sobama - one nemaju 1% regulaciju, ali imaju taj silent mode. U silent modu je strujanje dosta smanjeno naspram prvog sljedeceg koraka koji je 20%. Bas osjetno dosta!

Kod grijanja soba mi nije bio problem drzati vent na auto, iako je automatika uvijek drzala vent na minimumu od 20%, ne pamtim da je ikada dizao na brze.

Sad kod hladjenja, malo prejako pusu i automatika ocito ne spusta ispod tih 20%. Silent mode mi je zato super.

GMV3 u vecem dnevnom+kuhinji se ipak vise trudi i varira brzina venta o temperaturi prostora. Vidi se da je prostor veci, u pocetku drzi brzi vent dok ne ugrije/ohladi, pa spusta...

U sobi od ~15m2 (ured gdje radim) GMV2 drzim iskljucivo na silent i usmjereno horizontalno jer mi u suprotnom bude hladnjikavo po nogama.

Ali ja bih nazvao klimatizaciju.hr (alfasol) i pitao ih tocan model daljinskog. Oni su ipak ovlasteni distributeri za Hyundai.