Pozdrav ekipa!
Nedavno sam prešao na iskon nakon dugo godina na Optimi, (zadnjih par Telemach).
Razlog prelaska je bio- pitao Telemach po isteku ugovora kako će biti dalje / eventualno novi ugovor, i "teta" mi skalkulira da će biti skuplje nego dosad (36€/mj)
Nemam dostupnu optiku još uvijek, imao (IP)TV+DSL+TEL (dsl brzina kod telemacha bila cca 90/10 Mbit dl/ul). "Infrastruktrura" od T-Com-a.
TV osobno gotovo ne gledam, više je tu za dicu i mogućnost premotavanja unazad je vrlo korištena funkcija.
Iskon ponudio slično nešto, na oko man je tv programa, ali nebitno za 26€, (s tim da upload su "otključali" na 30 Mbit).
Internet veza radi dobro, ali "STB", android tv box je bugovit i također TV signal zastajkuje podosta.
Kad signal zastane, zna se desit da ostane smrznut, box ne reagira na nikakve kontrole - tak da nisam siguran jel uopće u liniji problem ili box-u. Ista stvar spojen eth ili wifi.
Također još malo o super sučelju

Nekoliko puta sam radio cast sa mobitela iz Deezer-a na box, dok ide cast, glazba svira, odeš na TV, glazba i dalje svira. Nisam siguran jel ovo ide u kategoriju "it's not a bug, it's a feature".
TO za cast nije problem, ali učestalo zastajkivanje TV signala / "smrzavanje" sučelja jest - dica gledaju tv možda dva sata i svaki dan unutar tog perioda se događa.
Istekao je rok za otkazivanje ugovora. Ima li itko iskustva sa ovim njihovim box-om, ili korištenjem 3rd party uređaja?