View Single Post
Staro 19.05.2024., 22:59   #38
Tajl3r
Dobro je sve.
Moj komp

Tajl3r's Avatar

Datum registracije: Sep 2012
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Bože drame...

Ne žive svi u kućama s neograničenim prostorom za skladištenje svega ikad iz povijesti čovječanstva.

Nekome je to smeće, želi se tog riješiti što prije i osloboditi prostor. Nekome nije pa hoarda to doma jer je to nešto vrijedilo ili tek bude.

Masu puta sam stavio da dajem raznorazne stvari besplatno jer realno, i dalje se mogu koristiti. Javi čovjek da će doć, kune se cijelom familijom da 200% dolazi i da mu čuvam. Ostavim to da mi smeta dulje od planiranog, da se čovjek ne bi pojavio, ni udostojio javiti da je odustao i da dam nekom drugom.
I tako x puta dosad.

Gledam kuće koje ljudi prodaju jer su sprašili roditelje u domove. Brdo vrijednih "retro" stvari, što tehnike, što namještaja i raznoraznih sitnica. Pitam što će s tim. Vele da ide u otpad. Pitam zašto to ne doniraju ili potraže udruge koje zanimaju takvi aktikviteti.

Vele da nemaju vremena baviti se s istim takvima kakve sam spomenuo iznad. Pozovu ekipu za odvoz krupnog otpada i nosi sve.
To su retaji/neradnici a ne ljudi.

Covik napravija od nicega nesto pa mu nije vise smeće ima volje i mista za to i sad kao ajmo lose trolat i pametovat ,opcenito sabili su neki forum u dno totalno da se neda nikome vise ista pametno i konstruktivno pisat vec oftopićarit svaku temu iz ciste ljudske dosade.
LP

Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Tajl3r je offline   Reply With Quote