Tema: Motori
View Single Post
Staro 17.05.2024., 14:36   #1409
Disco
Prvoklasni Krkan
Moj komp

Disco's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Hajde samo da tu bacim jednu pohvalu. Vozim Runner 200 (2010.; prvi vlasnik) i ulje i filter mijenjam sam, ali ostalo ne mogu jer nemam alata, a skoro pa ni vremena. Pa svako toliko odnesem u neki servisi da bace oko i riješe ako ima još štogod.
RS Moto u Rijeci napravio po svemu odličan posao, išao mi je veliki servis (provjera ventila, kočnica, svjećica, remen, ruline, klizači...) i čovjek mi fino pregledao skuter i zamjenio usput i sva crijeva koja su bila jako ispucana, zavidao dijelove motora (MMN su pustili pumpu goriva da visi na crijevima) i oklopa koje su prethodnici zaboravili (stavio mi i ponovno crne vide na oklope gdje su bile obične/neoriginalne). Zamijenio mi sve problematične semeringe, sve podmazao, zamijenio ulje u prijenosu, kočnicama (sve mi je ovo poslikao i snimio mobom i poslao kako je radio; nisam to tražio, ali super fora). Ugl, posao kao Borko sa YT, samo za motore. Pa eto, kome treba u Ri, da zna da ima majstora koji ima volje.
E jedini minus što sam se ja naručio pred cca mj-mj i pol dana. Gužvanac znači, ali strpljen-spašen.

A kad već bacam pohvale, da bacim i pokude (krivci za to da nešto nije bilo zavidano, krivo namontirano i slično): Moto Matušić i Master Moto Nautika.

Zadnje izmijenjeno od: Disco. 17.05.2024. u 14:42.
Disco je offline   Reply With Quote