Citiraj:
Autor Prezime
Ugoos AM6B+ => 177€ sa dostavom (hehe, malo je poskupio od kad se prodaje ko alva, zahvaljujuci CoreElec ekipi
Sony UDP-X700 => 262€ sa dostavom
85€ nije nimalo zanemariva razlika, pogotovo ak se uzmu u obzir ostale AM6B+ prednosti nad najjeftinijim Sony UDB Playerom
Itekako su cijene vrlo vazan argument, pa kud bi dosli svi da moraju prvo skidat 60-110GB fajlove, pa ih onda konvertirat za istu kvalitetu koju imaju za instant gledanje za 2€ mjesecno! 
|
nisam rekao da sam cijena uredaja nije bitan faktor, dapace, mislio sam na spominjanje cijena UHD diskova i ovih 2-3 eura mjesecno za koje tek sada vidim na sto si mislio...
kazem, glavni komentar mi je bio da nema smisla da pricas kak je DV P7 FEL super i onda spominjes jeftine uredaje koji ne mogu to reproducirati kak treba, odnosno ako stvarno zelis u potpunosti iskoristiti DV da ti ne gine cca 200 eura jer uredaji s popisa koji sam linkao su jedini poznati koji to mogu obaviti kak treba... ako netko samo zeli da mu svijetli DV zaruljica na TVu i ne zeli znati sto se odvija u pozadini, ima more jeftinijih i skupljih uredaja koji to omogucuju...
a sto se tice real debrida i streamanja 4k remuxova, osobno iskustvo mi je negativno i za konzumiranje remuxova bih uvijek preporucio lokalan sadrzaj, glavni razlog je sto neki sadrzaj moze imati bitrate koji prelazi 100 Mbps u odredenim scenama sto znaci da trebas imati stabilnu vezu od cca 150 Mbps i vise, tako da s lokalnim sadrzajem eliminiras broj potencijalnih problema...