Citiraj:
Autor Bratija
a koliko je Ugoos AM6B plus kod nas?  ak se oboje narucuje izvana, onda nek se tak usporeduju i cijene
btw, moze link za Ugoos sa ovom cijenom? znam da sam nedavno gledao i svugdje sto sam nasao je bio rang 200€, zato sam i napisao onaj komentar, normalno da 100€ nije zanemariva razlika
|
Ugoos AM6B+ => 177€ sa dostavom (hehe, malo je poskupio od kad se prodaje ko alva, zahvaljujuci CoreElec ekipi
Sony UDP-X700 => 262€ sa dostavom
85€ nije nimalo zanemariva razlika, pogotovo ak se uzmu u obzir ostale AM6B+ prednosti nad najjeftinijim Sony UDB Playerom
Citiraj:
Autor Bratija
btw, ne spominjem ja Sony player zbog diskova nego zato sto i on moze reproducirati remux, jedino se treba prije toga konvertirati iz mkv u ts/m2ts, nije user friendly ali do nedavno je bila najbolja opcija za P7 FEL koju i koristim doma (Sony X800M2, na PCu serviio), tako da ove usporedbe cijena bas i nisu neki argument...
|
Itekako su
cijene vrlo vazan argument, pa kud bi dosli svi da moraju prvo skidat 60-110GB fajlove, pa ih onda konvertirat za istu kvalitetu koju imaju za instant gledanje za 2€ mjesecno!