Citiraj:
Autor Prezime
Samo cu komentirat dio vezan uz PLAYERE, o DV-u mozemo u nekom drugom topick-u...
Trenutno najjeftiniji (kod nas) Sony UBPX700B je oko 260€, a najjeftiniji Ugoos AM6B+ je oko 160€. Razlika lako uocljiva, bez naglaska na mogucnosti/upotrebljivost BD playera u odnosu na Android Box.
Cijene pojedinih novih UHD BD diskova se krecu od oko 25-45€, uz napomenu da ta izdanja velikom vecinom ne posjeduju hrvatske podnaslove. (ustvari ne sjecam se da sam i jedan viodio 
Cijena dostupnosti svjezih/novih UHD BD Remux izdanja je 2-3€ eura mjesecno uz napomenu da je za tu cijenu dostupna vecina izdanja, uz podrsku hrvatskih podnaslova a ne samo jedan film/disk.
Kad vec spominjes, danas vec zastrjeli, Firestick 4K (max) onda trebam napomenut da ga i u hardveru i u softveru i u cijeni nadmasuje Kinhank G1 kojeg sam naveo. Da i ne napominjem da se na njega moze instalirati CoreElec, sa svim svojim prednostima... 
|
a koliko je Ugoos AM6B plus kod nas?

ak se oboje narucuje izvana, onda nek se tak usporeduju i cijene
btw, moze link za Ugoos sa ovom cijenom? znam da sam nedavno gledao i svugdje sto sam nasao je bio rang 200€, zato sam i napisao onaj komentar, normalno da 100€ nije zanemariva razlika
btw, ne spominjem ja Sony player zbog diskova nego zato sto i on moze reproducirati remux, jedino se treba prije toga konvertirati iz mkv u ts/m2ts, nije user friendly ali do nedavno je bila najbolja opcija za P7 FEL koju i koristim doma (Sony X800M2, na PCu serviio), tako da ove usporedbe cijena bas i nisu neki argument...
uglavnom, da ne gnjavim vise, ako netko stvarno zeli najbolji DV dozivljaj i ulozio je u neki dobar TV, nek baci oko na popis koji sam prije linkao...