View Single Post
Staro 15.05.2024., 09:35   #2189
vlatko27
Premium
Moj komp

vlatko27's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Citiraj:
Autor devaa Pregled postova
Kakva ti je baterija nakon četiri god ?
Ja nakon 2-3 osjetim na originalnom kaj je došao uz konzolu
da je baterija podosta oslabila, daleko je to od lošeg, ali osjeti se naspram
dualsensa starog cca. god dana.
Ma ja oduvijek koristim 2 kontrolera, jedan je uvijek na kabelu dok drugim igram dok ne dođe na 1 crticu pa zamjenim. Tako da mislim da moj wear baterije u 3.5 godine je kao kod nekog tko dere jedan kontroler 2 god...možda još manje kad se uzme u obzir koliko igram danas a koliko sam igrao prije tipa 5-10 godina. Generalno baterija mi je uvijek bila ok, nikad mi nije predstavljalo problem.

Citiraj:
Autor devaa Pregled postova
Ovo šta kaže Mirkec, bili su po 40 eura, nije ni 50 eura loše.
Eventualno bih išao na opciju novih zbog baterije, van toga popravak za 10-20 eura uz
god dana jamstva također nije loša opcija.

Ili da pričekaš days of play koji bi trebao biti u lipnju ak se dobro sjećam,
sigurno će biti dealova za dualsenseve.

Ma ja sam prevelika picajzla i ne volim popravljati stvari, uvijek mi je onda u podsvijesti da će sutra nešto drugo otići pa sam bacio novce i tako...loša osobina ali jbg, tako je kako je. Iako realno, svi stvaramo previše tehnološkog viška i trebalo bi popravljati, ali eto. Ja ne mogu protiv naravi.

Uglavnom moja 2 joya otišla kolegi sa foruma za malo veći iznos od onog što mi je nudio SAT media. Uz malo pregovaranja sa nekima sa Njuške, piknuo sam 2 nova za ukupni trošak od 60€(kad se oduzme što sam dobio za stare kontrolere). Ja zadovoljan.

Citiraj:
Autor ruki31 Pregled postova
Odnio sam ovom dečku, odradio sve kako treba. Mislim da mi je prije cca mjesec dana mijenjao za 18€ s čišćenjem.
Čisto infa radi; jel to zamjena jednog analoga za 18€ ili oba mijenja?
vlatko27 je offline   Reply With Quote