Citiraj:
Autor devaa
Kakva ti je baterija nakon četiri god ?
Ja nakon 2-3 osjetim na originalnom kaj je došao uz konzolu
da je baterija podosta oslabila, daleko je to od lošeg, ali osjeti se naspram
dualsensa starog cca. god dana.
|
Ma ja oduvijek koristim 2 kontrolera, jedan je uvijek na kabelu dok drugim igram dok ne dođe na 1 crticu pa zamjenim. Tako da mislim da moj wear baterije u 3.5 godine je kao kod nekog tko dere jedan kontroler 2 god...možda još manje kad se uzme u obzir koliko igram danas a koliko sam igrao prije tipa 5-10 godina.

Generalno baterija mi je uvijek bila ok, nikad mi nije predstavljalo problem.
Citiraj:
Autor devaa
Ovo šta kaže Mirkec, bili su po 40 eura, nije ni 50 eura loše.
Eventualno bih išao na opciju novih zbog baterije, van toga popravak za 10-20 eura uz
god dana jamstva također nije loša opcija.
Ili da pričekaš days of play koji bi trebao biti u lipnju ak se dobro sjećam,
sigurno će biti dealova za dualsenseve.
|
Ma ja sam prevelika picajzla i ne volim popravljati stvari, uvijek mi je onda u podsvijesti da će sutra nešto drugo otići pa sam bacio novce i tako...loša osobina ali jbg, tako je kako je. Iako realno, svi stvaramo previše tehnološkog viška i trebalo bi popravljati, ali eto. Ja ne mogu protiv naravi.
Uglavnom moja 2 joya otišla kolegi sa foruma za malo veći iznos od onog što mi je nudio SAT media.

Uz malo pregovaranja sa nekima sa Njuške, piknuo sam 2 nova za ukupni trošak od 60€(kad se oduzme što sam dobio za stare kontrolere). Ja zadovoljan.
Citiraj:
Autor ruki31
Odnio sam ovom dečku, odradio sve kako treba. Mislim da mi je prije cca mjesec dana mijenjao za 18€ s čišćenjem.
|
Čisto infa radi; jel to zamjena jednog analoga za 18€ ili oba mijenja?