View Single Post
Staro 11.05.2024., 16:31   #5048
OuttaControl
Premium
Moj komp

OuttaControl's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor mkey Pregled postova
Konačno sam krenuo u radove sanacije plijesni koja je sad preko zime uzela maha. Također sam krenuo dosta nadobudno pa su me prvi rezultati ostavili razočaranim

Nabavio sam sredstva kod bačelića: ono klorirano sranje za uklanjanje (pufas) te sredstvo za impregnaciju protiv plijesni koja se metne nakon što se sve posuši a prije bojanja. Toliko sam razumio.

Problem je što je to crno sranje u uglovima dosta duboko ušlo unutra. Mjestimice je crno maltene odmah pošlo ća i na tim mjestima se maltene niti ne vidi da je bila plijesan. Dok na drugim mjestima se niti ne vidi da sam išta našpricao.

Nanio sam to na više puta i sada mi se čini da daljnje špricanje jednostano nema smisla jer klor ne dolazi u kontakt s tim crnim sranjem. Kako sam kupio i to neko sredstvo za pranje zidova mislio sam da pustim da se ovo posuši pa onda oprati, opet sušenje pa opet kloriranim sredstvom. Imate li kakvih mišljenja?
To je ono sto sam ja skuzio i procitao i pokusavam svima objasniti, klor ubija samo najvisi povrsinski sloj i to nije trajno rjesene, draco sta je lolega spomejio ulazi duboko unutra, ali ne izbjeljuje, no ubija plijesan
OuttaControl je offline   Reply With Quote