Citiraj:
Autor mkey
Konačno sam krenuo u radove sanacije plijesni koja je sad preko zime uzela maha. Također sam krenuo dosta nadobudno pa su me prvi rezultati ostavili razočaranim
Nabavio sam sredstva kod bačelića: ono klorirano sranje za uklanjanje (pufas) te sredstvo za impregnaciju protiv plijesni koja se metne nakon što se sve posuši a prije bojanja. Toliko sam razumio.
Problem je što je to crno sranje u uglovima dosta duboko ušlo unutra. Mjestimice je crno maltene odmah pošlo ća i na tim mjestima se maltene niti ne vidi da je bila plijesan. Dok na drugim mjestima se niti ne vidi da sam išta našpricao.
Nanio sam to na više puta i sada mi se čini da daljnje špricanje jednostano nema smisla jer klor ne dolazi u kontakt s tim crnim sranjem. Kako sam kupio i to neko sredstvo za pranje zidova mislio sam da pustim da se ovo posuši pa onda oprati, opet sušenje pa opet kloriranim sredstvom. Imate li kakvih mišljenja?
|
To je ono sto sam ja skuzio i procitao i pokusavam svima objasniti, klor ubija samo najvisi povrsinski sloj i to nije trajno rjesene, draco sta je lolega spomejio ulazi duboko unutra, ali ne izbjeljuje, no ubija plijesan