Prde mop na mom X10, ona magnetska baza u koju se ubaci mop se odsarafila i svaki put kad se krene vrtiti - odsarafi se. Nesto je ocito puklo ili se odvojilo jer na drugom mopu ta baza se ne moze odvojiti nikako.
Ajmo sad vidjeti kako dise support.
U petak poslao video i opisao problem.
Edit, dan 2, subota:
Odgovorili da ce ga rado zamijeniti, saljem podatke pa cemo vidjeti kako ce ici dalje. Koliko vidim nebitno im je je li kupljen drito kod njih ili u nekom shopu, samo treba racun i s/n uredjaja. Budem bacio par updejtova kako se bude odvijao proces.
Edit, dan 4, ponedjeljak:
Poslali prepaid shipping label, treba ostaviti paket u posti i to je to. Traze da posaljem samo robota, bez baze (baza mi je ispravna).
Edit, dan 5, utorak:
Poslali robota na moju adresu.
Edit, dan 11, ponedjeljak:
Stigao novi robot, poslan UPS-om. Nisu mi napisali tracking u mailu, nisam ga ni trazio naknadno. Upaljen, updejtan, napunjen... Pa da vidimo dokle ce ici!
Edit:
Vezano za jamstvo, sto nakon zamjene, produzuje li se ili ostaje teci staro jamstvo - u mom slucaju tece staro jamstvo. Citat iz maila:
"Please note that warranties on all replacements follow the same warranty timeframe of the original defective item, or 3 months after being replaced, whichever is longer."