You've broke my heart
Ma nije, barem ne ADV 2.3 koji ima bolje komponente. Imali su samo tu jednu boju, red smolder al' bio je diskount 40% Narucim ja to, pa ima sad vec oko tri tjedna. Zovu oni mene tjedan kasnije, kazu imamo dobru i losu vijest. Dobra, bike je dosao. Losa, proizvodjac opoziva crankset. Nude mi tri opcije: cekati zamjenu, besplatni upgrade na GRX 600 ili cancel. Rekoh, opcija dva.
Tjedan kasnije opet zovu i opet dobra i losa vijest. Crankset je stigao i montiran al' su primijetili malu ogrebotinu na carbon fork. I opet tri opcije, additional discount 10-15% (a vec sam dobio 40%), uprade na GRX 810 (da mogu namontirati power meter

) ili cancel. Rekoh, ajd naletim da vidim tu ogrebotinu. Kad sam vidio, rekoh narucite 810. Kaze lik, vec jesmo

Sve pohvale shopu i ekipi koja radi tamo!
I konacno ga pokupim jucer. Nisam vozio takav tip bika godinama i super je cudan osjecaj nakon mog ogromnog i robusnog eMTB. Ovaj je lak kao perce, ide dobro al' je osjecaj nekako nestabilan, geometrija, manji je handlebar, gume uske... Moram se malo privknuti. Al' ajd za commuting je dobar a i return policy je 1 year