Danas stigao Cerij oksid i nešto padova pa ćemo vidit hoću li moći skinut neke od riseva metlica brisača sa šajbe
Citiraj:
Autor De5tr0yer
Mogu potvrditi. Pol Star je jako dobar. Ako nisi, razrijedi ga bar 1:10 s destiliranom vodom.
Pošto je ph7 (neutralan) onda ga možeš doslovce koristiti za čišćenje svega, uključujući kožu.
Za štofaste materijale jedino što funkcionira bolje od toga, iz mojeg iskustva, je sonax extreme za alcantaru, ali isključivo u dozi pod tlakom. Time prodre dublje u materijal prije nego počne pjena izvlačiti prljavštinu van.
Nakon toga mokrim usisavačem izvući, i to ponoviti ovisno o tome koliko je prljavo.
|
Da tak ga razrijeđenog i koristim a koristio sam ga i za čišćenje kože na sicevima i vratima. Jako dobro odradi posao.
Taj Sonax sam koristio na Volvu za siceve i isto sam bio full zadovoljan no iskreno Pol Star je puno isplativiji.
Citiraj:
Autor mrva_zg
Jao odma se sjetim CICE-a i svega
doma isto stoje jos GZ kompleti zapakirani, i dva 305DVC ali nemam ih gdje ugurat
Cekam da klinci ditchaju kolica pa da mogu bolje iskoristit bunker 
|
Fali mi taj forum. Em što si fakat mogao saznat neke cake i pokupit dobar info, njihov plac je bio genijalan.
i da, meni također negdi u ormaru još stoji set Focalovih komponenti