Citiraj:
Autor nepalac
Jel poskupilo samo kod njih ili svugdje?
Kakva je logika pričati da je neka trgovina skupa? Pogotovo trgovina koja ima 2 milijuna artikala.
Da je to istina onda bi propali davnih dana jer bi ljudi kupovali tamo gdje je jeftinije, a to se ne događa.
Osim toga, Bauhaus nudi ovo:
https://www.bauhaus.hr/usluge/usluge...-niskih-cijena
Pa eto, slobodno iskoristi taj popust.
|
K....c, palac, nepalac, poskupilo je u zadnje 2g svugdje (il kak bi moj susjed govorio, svigdje), no u Bauhausu je počelo to skakat baš nakon ovog što sam rekao, vjerujem da su se cijene izjednačile s njemačkima plus tu moze bit samo i skuplje jer švapci imaju niži pdv. A oni su valjda išli logikom zašto bi mi prodavali u hrvatskoj jeftinije nego u njemačkoj, j..e se nama što imaju 3x manju plaću, pa nismo im mi vlada i uprava.
Logika priče da je skupo, je ak se nešto prodavalo po 10 eura, a sad je 20 il 25, a nema ekonomskog razloga jer to kinesko sranje, i da je porasla nabavna cijena s 1 na 2 eura, nesmije tolko poskupit.
Ovaj gimmick sa "nađi gdje je jeftinije" je polu besmislen, jer alati i hardweraj nije kruh da je svugdje ista ponuda, naravno da bauhaus ima razne marke i artikle koji neki drugi uopće ne drže, i obrnuto. Volio bih čut primjer ikoga da je to ikad iskoristio